En els últims anys Wax & Boogie s’ha convertit en un dels millors i més valorats formats del panorama del blues, de l’rhythm and blues i de el boogie woogie.

Ster Wax i David Giorcelli han sapigut captar com a pocs el veritable esperit de la música tradicional afroamericana per transformar-lo en el seu propi mitjà d’expressió.
El seu coneixement de la música negra és ampli, ric i variat. Ster i David es mouen amb serenitat pels corrents més variats del gènere.

Tot això és magnifica amb la força d’una batería rítmica amb un aplom encomiable composada per l’experiència i el groove d’en Reginald Vilardell a la batería i la força d’en Oriol Fontanals al contrabaix.
Ster Wax – veuDavid Giorcelli – pianoReginald Vilardell – batería Oriol Fontanals – contrabaix.

+ info

A la dècada de 1990 comença la seva carrera musical, adoptant el nom de El Sobrino del Diablo al 1999. Després d’algunes maquetes i guanyar els concursos de cançó d’autor d’Horta-Guinardó (Barcelona, 1999 i 2000) i El Sol (Saragosssa, 2000) treu el primer disc En las Nubes (2002). Durant aquest període decideix deixar la seva professió com a mestre i dedicar-se només a la música.

A més dels discos en estudi, ha realitzat milers d’actuacions en directe, principalment en escenaris de petit format, com bars o ateneus, que li permeten conectar amb el públic i treure el vessant més còmic del seu espectacle. Realitza actuacions en solitari, on toca la guitarra i barreja les cançons amb monòlegs i improvisacions, en duet o amb la seva banda en un format més elèctric (acompanyat de baixista i bateria). També destaca la seva faceta com a showman participant en espectacles com Còmics de Barra (de El Terrat, 2004-2005) o guanyant un premi al XIV Concurs del Circuit Cafè Teatre de València (2015). Ha col·laborat en programes de Ràdio 4, BTV i COM Ràdio (2005-2012) i des de 2018 presenta i dirigeix el programa de ràdio Dr. Rocking & Mr. Pop juntament amb Mr. Rodríguez a Boca Ràdio. Durant la pandèmia de la COVID19, degut a les mesures de confinament, també realitza concerts en streaming.

Les seves cançons beuen de molts estils diferents, des del blues, bluegrass, rock, heavy metal, reggae o folk. Les seves lletres parlen de temes quotidians, polítics, socials o fantàstics, sempre amb un punt humorístic i satíric, i barrejant moltes referències culturals (clàssiques i actuals). Compon principalment en castellà i català, tot i que en els seus concerts no és estrany que també inclogui versions en anglès.

+ info

Més de vint anys tocant per tot el país. A part de les seves pròpies composicions, reconverteix qualsevol estandar del blues, rock, o qualsevol altre estil a un format que part del blues acústic per a atrevir-se amb tangos, narcocorridos o qualsevol cosa que se li ocorri, i tot transformant, amb molt d’enginy, unes lletres (totes en castellà) que desprenen ironia, un sentit de l’humor que t’arrenca des del somriure fins a la riallada.

Que els seus concerts es converteixen en una autentica festa ho han pogut comprovar en els festivals de blues més prestigiosos de Espanya: Cazorla, Hondarribia, Cerdanyola, Benicassim, Roses, Antequera, etc.

+ info

Any 1988. Neixen Los Errantes amb un únic objectiu: divertir-se fent el que més els agrada, Rock & Roll. Per l’època que viuen en els seus inicis a cavall del Punk, el Rockabillly i la gran eclosió de grups post-movida madrilenya, Los Errantes van creixent influenciats per bandes com The Clash, Stray Cats, Ràdio Futura, Los Rebeldes i fins i tot el mateix Miguel Ríos. El conjunt d’aquestes influències totes barrejades, fan de Los Errantes una banda de rock molt dels anys 80, un revival amb cançons molt guitarreres i melodies molt rítmiques. El directe de Los Errantes és un autèntic xou en què el públic és un músic més i durant tot el concert està «obligat» a col·laborar en les cançons, ja sigui fent palmes, cantant, ballant o com decideixi la seva espontaneïtat.

Explosiva banda de Rock & Roll de Barcelona, ​​creada el 1988 pel polifacètic personatge David Albalate. Des de la seva creació han apostat pel directe, possiblement sigui la banda de Barcelona que ha tocat en tots els locals, sales, festes i tuguris de la Ciutat Comtal. Es defineixen com a banda de directe i mai han pensat en gravar un disc.

Qui vulgui escoltar-nos, que vingui a veure’ns!
D’aquesta manera Los Errantes han crescut i perseverat durant molts anys i han celebrat amb èxit el 25 i el seu 30 aniversari.

+ info